ck logo

Välkommen till q-kungen

q-kungens hemsida beskriver livets händelser i ett fotoalbum och med videofilmer. Hemsidan uppdateras kontinuerligt, så besök gärna hemsidan med jämna mellanrum för att se hur den utvecklas. Nedanstående sida visar senaste uppladdade fotoalbum och videofilmer.  Dessutom finns det artiklar om lite av varje. I högerspalten finns månadens bild och nostalgiåterblick.

Min golfhistoria 1993

 Det började en vårdag i april 1991 när idrottsklubbens tennisbanor skulle iordningställas för säsongen. Mina tennisantagonister diskuterade att ta grönt kort i golf.

Naturligtvis fick jag frågan om mitt intresse för golfspel. Mitt svar var glasklart, så länge som jag kan slå en stoppboll är jag kvar på tennisbanan.

Under denna säsong kunde inte mina golfspelande vänner hänga med resultatmässigt på tennisbanan eftersom de ägnade mer träningstid till golfspel än till tennisspel.

Åren gick och när tennisbanorna skulle iordningställas inför säsongen 1993 var det bara jag, H.A och H.M kvar. Under augusti samma år, efter att H.A och jag hade vunnit Koncernmästerskapet i dubbel samt att jag hade missat att slå två stoppbollar i rad beslutade min förste instruktör T.J att nu var det dags att ta grönt kort.

Varför började man inte med denna ädla sport i unga år, som är spännande, stimulerande och intressant. Man kan sammanfatta mina sportår från 1993 med ett ord GOLF.

Under första golfåren lärde jag mig allt om golfvett och golfregler. Numera utmanar jag mina gamla tennisantagonister på golfbanan.

Ännu har jag inte uppnått min hemliga målsättning, men eftersom vännerna har några års försprång på golfbanan är jag inte bekymrad för min golfframtid.

Det väsentligaste är att vi återigen träffas. Jag kan påpeka att mina tennisrack är kvar i tennisväskan och att de sista tennisentusiasterna H.A och H.M har börjat att spela golf.